LiLi Admin

Takım: GS Mesaj Sayısı: 11 Kayıt tarihi: 03/09/09
 | Konu: Oyuna Başlamak Ptsi Eyl. 07, 2009 1:08 am | |
| Evet arkadaşlar, şimdi biraz karışık görünse bile aslında oyuna başlamak çok kolay. 1. ADIM: Üye oluyorsunuz 2. ADIM: http://fabulouslife.eniyiforum.net/karakterin-f1/ buraya giriyorsunuz. 3: ADIM: ''Dollzlarınızı Buradan Seçinn''e tıklıyorsunuz. 4. ADIM: Seçtiğiniz başlıktan, beğendiğiniz bir FD'yi seçiyorsunuz. Fakat altında ''Sahibi:.....'' yazıyorsa seçemezsiniz. Yani altında ''Sahibi: Henüz Seçilmedi'' yazıyorsa seçebilirsiniz. Sadece bir tane karakteriniz olabilir. 5. ADIM: Karakterinizin profilini belirleyin, şöyle olmalıdır: Dollz No: (Her dollz'un ÜSTÜNDE vardır) Adı: (siz seçin ama bence isimleri aynı yapmayın o zaman karışabilir.) Soyadı: (Soyadlar KESİNLEKLE ASLA aynı olamaz) Yaş: (18'den büyük 40'dan küçük olmalıdır. Kendi yaşınız olacak diye bir şey yok.) Meslek: ( MODEL, OYUNCU veya ŞARKICI olabilirsiniz.) Özgeçmiş: (İstediğin gibi düzenle) Aşk: (Sevgilin veya kocanın adını yaz ve yaşını da unutma. Benim tavsiyem yaşınız yakın olsun. İstersen onun resmini koyabilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa burayı boş bırak. ) 6.ADIM: Profilinize gidip, MESLEK yazan yere seçtiğiniz mesleği yazın. 7.ADIM: Seçtiğiniz dollz'u profil resminiz olarak ayarlayın. Böyle yaparsanız dollz'ların kime ait olduğu karıştırılmaz. 8.ADIM: Karakterin'e girip odanı aynı yöntemle seç, bir başlık var zaten. 9.ADIM: Alışveriş yapmak için, Alışveriş'e tıkla. Dediğim gibi alışveriş bedava, ama günde sadece bir kez alışveriş yapabilirsin. Seçtiğin ürünün altındaki numarayı yorum olarak gönder. Tarifini yaparsan dikkate alınmayacaktır. 10.ADIM: Oyunun keyfini çıkar Anketler düzenleyip, alışveriş yap, anlamadığın bir şey olursa buraya yeni başlık aç.
Sevgilerle Admin |
|
***Dr€aM_GirL*** Prenses

Takım: Fener Bahçe Mesaj Sayısı: 4 Kayıt tarihi: 20/02/10
 | Konu: Geri: Oyuna Başlamak Salı Mart 16, 2010 7:20 pm | |
| Bunları bu sitede mi yapıyoruz oyuna başlamak filan alışveriş filan... |
|